klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

KAFANE ZA IZNAJMLJIVANJE

Dragi posetioci, ukoliko želite da iznajmite kafanu ili restoran za Vašu proslavu, na pravom ste mestu. Iznajmljivanje naših kafana na jedno veče. Naše kafane su poznate u gradu, profesionalno ozvučene sa veoma ljubaznim osobljem i menadžmentom. Daćemo sve od sebe da Vam pri iznajmljivanju kafane za žurku, rođendan, veselje ili proslavu izađemo u susret.
Cene za iznajmljivanje u zakup, kafane na jedno veče, variraju u zavisnosti od termina i broja zvanica. Naša osnovna politika je takva da ćemo Vam za manje novca UVEK DATI VIŠE, te na taj način dobiti od Vas sigurnu preporuku i večnu lepu uspomenu, koju ništa ne može izbrisati.
Obzirom da se ugostiteljstvom bavimo dugo, te da smo bili vlasnici preko 20 različitih kafana, klubova i splavova, od kojih neke i danas držimo, budite sigurno da će Vaša proslava rođendana, svadbe, korporacijske ili neke druge proslave, proteći u najboljem redu pod budnim okom profesinalnog menadžmenta.
Kafane za iznajmljivanje koje Vam mi nudimo, sređene su sa puno ljubavi i truda, pa se možemo ponositi stotinama uspešno organizovanih slavlja i različitih proslava. Ukoliko odaberete jednu od naših kafana za Vaše posebno veče, preko nas možete ispod svake tržišne cene obezbediti bend, dekoraciju, kamermana, piće i hranu, obzirom da smo skoro 20 godina u ugostiteljstvu, imamo vrhunski izbor svega navedenog po veoma pristupačnim cenama.
Pozovite nas na 062 8549 688 obezbedite popust koji Vam sledi uz pravoremenu rezervaciju, a sve ostalo prepustite nama...