klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

MALI KALEMEGDAN

mali kalemegdan logo

M

ali Kalemegdan je potpuno novi prostor za zurke u Beogradu. Ovaj klub-kafana za iznajmljivanje za rodjendane i zurke je smesten medju krosnjama drveca Kalemegdana, okruzen prirodom, predstavlja pravo osvezenje u odnosu na sve druge klubove za iznajmljivanje u Beogradu.
Lokal ima dva nivoa i zasebni drugim deo koji je izdvojen i po potrebi moze da predstavlja odvojenu celinu.
Mali Kalemegdan se nalazi na najlepsem mestu u gradu, na samom pocetku Kalemegdana, tek 30 metara od kraja Knez Mihailove, glavne pesacke ulice u Beogradu.
Klub-kafanu Mali Kalemegda mozete iznajmiti za proslavu rodjendana, korporativnu proslavu,komercijalnu zurku, proslavu rodjenja deteta ili bilo koji drugi povod. Iznajmljivanje kluba za sve vrste zurki i proslava, kao i zakup kluba za proslavu punoletstva, moguc je svakim danom u sedmici pa i vikendom.
Mali Kalemgdan ima i svoju sjajnu kuhinju, kao i veliki broj sedecih mesta, pa smo u mogucnosti da organizujemo i razne poslovne i privatne ruckove, vecere kao i proslave sa hranom,koja nije obavezna. U cenu zakupa lokala uracunati su svi rashodi, poput osoblja, kompletne usluge, DJ-a, fotografa,garderobera…
Menadzera Malog Kalemegdana mozete kontaktirati na ‎061 6397 357 i zakazati Vasu proslavu