klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

SPLAVOVI ZA IZNAJMLJIVANJE

Iznajmljivanje splavova za žurku, proslavu ili rođendan, posebno u Beogradu koji ima puno splavova, već duže vreme je jedna od boljih opcija za organizaciju veselja bilo kog tipa. Beogradski splavovi uglavnom rade u letnjem periodu, tako da dobar deo splavova je moguće iznajmiti od juna do septembra međutim, od septembra do juna, postoji nekoliko ozbiljnih, reprezentativnih splavova koje Vam možemo ponuditi za iznajmljivanje na jedan dan ili jedno veče. Svi naši splavovi iz ponude sa našeg sajta su sigurni, renovirani i na kojima radi pažljivo odabrano osoblje.
Naše splavove možete iznajmiti za proslavu rođendana, studentsku ili komercijalnu žurku, a splavovi se mogu takodje iznajmiti za svadbu, dečiji rođendan ili bilo koju drugu proslavu.
Na nama je da Vam obezbedimo kvalitetnu uslugu, dobro piće, a po potrebi i hranu. Pri iznajmljivanju splava za proslavu bilo kog tipa, dobijate popust pri nabavci pića ali i popust kod odabira menija ako se odlučite za hranu.
Fleksibilni smo, ne ustručavajte se da nas pitate bilo šta Vas zanima a vezano je za iznajmljivanje nekog od naših splavova za rođendane, žurku ili bilo koju drugu vrstu proslave.
U cenu zakupa uračunato je kompletno osoblje, dj, fotograf, obezbeđenje, menadžer večeri!!!
Cene za zakup jednog od naših splavova variraju od zavisnosti od broja gostiju i termina.
Budite slobodni i pozovite nas na 062 8549 688, naš broj za rezervacije termina i dobićete sve potrebne informacije vezane za zakup splavova za proslavu ili žurku na jedno veče ili u popodnevnim časovima.