klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

KLUB BOMBO DZEJ

Ukoliko ste ljubitelj kafanskog provoda, pravi izbor kod iznajmljivanje kafane za privatne proslave je klub-kafana Bombo Dzej.
Smestena u samom srcu Beograda, u blizini Knez Mihailove, na 100 metara od Trga i 100 metara od Kalemegdana, kafana Bombo Dzej je jedna od retkih kafana u centru grada u kojima provod traje do 03h posle ponoci.
Opremljena sjajnom rasvetom i profesionalnim ozvucenjem, klub-kafana Bombo Dzej izdaje se za privatne proslave svim danima u sedmici.
Kod izdavanja kafane Bombo Dzej u cenu zakupa ulazi kompletno osoblje, a po potrebi Vam mozemo pomoci u odabiru bendova za Vasu privatrnu zurku ili proslavu bilo kog tipa.
Kafanu Bombo Dzej mozete iznajmiti za proslavu firme, proslavu rodjendana, srudentsku ili komercijalnu zurku, svadbenu zurku ili proslavu godisnjice ili jubileja, kao i za dnevne proslave, poput decijih rodjendana.
Obilazak kluba Bombo Dzej i zakazivanje termina Vase proslave u nasem klubu za iznajmljivanje mozete zakazati pozivom na broj telefona kluba Bombo Dzej 062 8549 688