klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

Klub CINEMA

scena logo

K

lub ”Cinema” je jedan od najpoznatijih i najlepših klubova u Srbiji, a naravno i u Beogradu. Klub ”Cinema” se nalazi u strogom centru Beograda, opremljen je najsavrsemenijom tehnikom, ima dva operativna šanka, visoke plafone, prelepe separee.
Godinama smo naš klub doterivali, kako bi danas sa ponosom mogli da Vam ga predstavimo.

”Cinema” je više sezona za redom bila beogradski klub broj 1, stecište mladih sa stilom, oaza vrhunske zabave na samo 200 metara od Trga Republike.

Protekle 2016. godine ali i tekuće 2017. godine, klub ”Cinema” je organizovao veliki broj korporativnih, tematskih i studentskih žurki… U klubu ”Cinema” se takođe može organizovati proslava punoletstva ili nekog drugog rođendana, proslava rođenja deteta, svadbena žurka.

Klub ”Cinema”, u Gračaničkoj ulici, ima odličnu ventilaciju, sjajan raspored sedećih mesta, binu za bend, veoma ljubazno osoblje i sve ostalo što je potrebno za vrhunsku organizaciju žurke. Naši menadžeri imaju preko 10 godina iskustva u organizaciji svih vrsta žurki i proslava i rado će vam izaći u susret što se tiče bilo kog detalja vezanog za Vaš bitan datum.

Iznajmljivanje kluba ”Cinema” je moguće svim danima, ukoliko rezervišete Vaš datum na vreme.

Cena zakupa kluba ”Cinema” zavisi od dana u sedmici, broja gostiju, kao i vrste paketa pića koji odaberete. Ukoliko preko nas nabavljate piće za Vašu proslavu ili žurku, obezbedili smo više nego povoljne cene.

Ukoliko imate predlog za saradnju ili želite da dobijete više informacija o radu kluba ”Cinema” budite slobodni i pozovite nas na vreme 062 8549 688 poziv, sms, viber, whatsapp

Napravite žurku kakvu zaslužujete.

Vaš klub ”Cinema”

062 8549 688