klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

KLUB MUSIC

Novitet u ponudi nasih klubova za iznajmljivanje je klub Music. Klub Music se moze iznajmiti za privatne proslave svim danima u sedmici.
Klub Music se nalazi u strogom centru Beograda na samo 150 metara od Terazija i ima sjajan pogled na nove zgrade Beograda na vodi.
Klub je kompletno opremljen,ali je zbog visine prostora za zurke koji poseduje,veoma pogodan za razne varijante dekoracija, performansa i dr.
Klub Music mozete iznajmiti za proslavu firme, proslavu rodjendana, punoletstva, momacko ili devojacko vece do 130 gostiju, a kako je prostor kluba zgodan za sve prilike, klub mozete iznajmiti i za svadbenu zurku, komercijalnu ili studentsku zurku, kao i deciji rodjendan u dnevnom terminu.
Pozovite 062 8549 688

Iznajmljivanje kluba ”MUSIC” je moguće svim danima, ukoliko rezervišete Vaš datum na vreme.

Cena zakupa kluba ”MUSIC” zavisi od dana u sedmici, broja gostiju, kao i vrste paketa pića koji odaberete. Ukoliko preko nas nabavljate piće za Vašu proslavu ili žurku, obezbedili smo više nego povoljne cene.

Ukoliko imate predlog za saradnju ili želite da dobijete više informacija o radu kluba ”MUSIC” budite slobodni i pozovite nas na vreme
062 8549 688 poziv, sms, viber, whatsapp

Napravite žurku kakvu zaslužujete.

Vaš klub ”MUSIC”

062 8549 688