klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

Klub za Rođendane i Privatne žurke

scena logo

K

lub Sova je klub sa dugom tradicijom. Klub se nalazi u centru Beograda, na Palasu, u blizini Knez Mihailove i Zelenog venca.

Iznajmljivanje kluba Sova je moguće svim danima. U klubu možete organizovati studentsku žurku, proslavu rođendana, punoletstva, firme, kao i bilo koju drugu vrstu privatne proslave ili komercijalne žurke. Klub Sova je deljiv na više delova, pa je moguće organizovati žurke sa manjim ili većim brojem ljudi. Iznajmljivanje kluba Sova je moguće tokom cele godine, a klub je opremljen odličnom opremom (rasveta i zvuk), kao i većim brojem separea i barskih stolova.

Klub Sova u Beogradu je jedan od naših najpoznatijih klubova za žurke, a osoblje koje nam radi u klubu je profesionalno i ljubazno. Klub Sova ima binu za bend, ventilaciju i klimu, a ukoliko na vreme rezervišete Vaš termin, pored kompletnog osoblja u cenu će biti uračunati i DJ i fotograf.

Klub Sova je jedan od najlepših prestoničkih klubova i može se iznajmiti i vikendom. Zakup kluba Sova nije veoma visok. Cena zakupa kluba Sova je veooma pristupačana, a sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj 062 8549 688.

Ukoliko želite da proslavite rođendan sa stilom ili napravite komercijalnu ili korporativnu žurku, klub Sova je definitivno najbolji izbor.

Adresa kluba Sova je Gračanička, zakažite obilazak kluba na navedeni broj.

062 8549 688/poziv/sms/viber/whatsapp