klubovi za iznajmljivanje
klubovi za iznajmljivanje

Klub JUST VANILLA

just vanilla

K

lub i event centar JUST VANILLA nalazi se na Makiškoj strani Ade ciganlije i jedan je od najlepših prostora za žurke,rodjendane,korporativne i druge proslave.
Ovaj ekskluzivni prostor sa predivnim pogledom na beogradsko jezero, ima dva nivoa i kompletno nov enterijer. Klub Just vanilla poseduje svoju rasvetu,ozvučenje,ventilaciju,parking, kao i veliki broj sedećih mesta.
U “VANILLI” smo do sada organizovali veliki broj privatnih i studentskih žurki, proslava firmi, proslava rodjenja deteta, ali je klub sa svojim deljivim prostorom pogodan i za proslave punoletstva i proslave rodjendana. Za atraktivan , nesvakidašnji izgled našeg kluba JUST VANILLLA zaslužan je tim naših čuvenih arhitekata.
Klub i event centar JUST VANILLA u Beogradu, na Adi, poznat i samo kao VANILLA, idealan je prostor za žurke. Ukoliko tražite klub za rodjendane u Beogradu ili klub za iznajmljivanje na jedno veče, za organizaciju tematske, korporativne ili privatne žurke, klub Vanilla je kao stvoren za Vas. Kao što smo već rekli, klub i prostor za organizaciju dogadjaja JUST VANILLA je deljiv, ima dva nivoa i pogodan je za organizaciju dogadjaja, svadbi i žurki od 50 pa sve do 1000 ljudi.
Plaža beogradskog mora Ade ciganlije, sa celokupnim eksterijerom i enterijerom, učiniće da se Vaša proslava dugo pamti.
Pozovite nas da zakažete Vašu posetu i uverite se zašto je klub JUST VANILLA jedan od najlepših i najomiljenijih klubova i prostora za organizaciju svih vrsta žurki i proslava u glavnom gradu.

Ukoliko imate predlog za saradnju ili želite da dobijete više informacija o radu kluba ”JUST VANILLA” budite slobodni i pozovite nas na vreme 060/555-68-37 poziv, sms, viber, whatsapp

Napravite žurku kakvu zaslužujete.

Vaš klub ”JUST VANILLA”

060/555-68-37